Menu deZign Bygg deZign Bygg

Our Blog

Målning

Söker du efter en målare i Stockholm som du kan lita på? Vi har många års erfarenhet av branschen och vet vad som krävs för att kunna konkurrera på den tuffa Stockholmsmarknaden. Vi fokuserar på kvalitet i alla led och försöker vara flexibla och möta våra kunders varierande behov på bästa möjliga sätt.

Måleri är ett känsligt hantverk och det är viktigt att du vet vad du gör innan du sätter igång och målar och slipar på ytor som du värdesätter. Vår personal har all den kunskap som krävs för att förvalta och framhäva din bostads kvaliteter och gör arbetet snabbt och effektivt.

Vi hjälper dig med målning av väggar, tak, golv, snickerier och övriga ytor i din bostad eller fastighet. Vi kan även hjälpa till med tapetsering och borttagning av gamla tapeter.

Fasadmålning, fönstermålning och dörrmålning. Vi är experter på måleri utomhus och kan måla din fasad oavsett om det rör sig om trä, puts eller tegel.

Vi hjälper även bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med trapphusmålning och större renoveringar. Vi kan även erbjuda dekorationsmåleri; marmorering av entréer, ådring av ytterdörrar med mera.


Closed for Comments