Menu deZign Bygg deZign Bygg

Our Blog

Golvläggning

Om du letar efter en professionell golvläggare i Stockholm har du kommit rätt. Vi har många års erfarenhet av golvläggning vilket gör att vi alltid levererar på högsta nivå. Oavsett om det rör sig om ett enklare parkettgolv eller mer avancerade golvläggningar.

Vi är flexibla och anpassar våra tjänster efter varje kunds egna önskemål, visioner och inte minst budget. Vi vill att det ska vara prisvärt att anlita oss. Vi lägger parkett, laminat, furugolv och massiva trägolv.

Att lägga golv är svårt när man inte vet hur man ska göra. Minsta lilla fel kan få värre konsekvenser än man tror i slutändan. Därför är det bra och viktigt att anlita någon med både kunskap och erfarenhet för att få ett så bra och hållbart slutresultat som möjligt!

Vi utför golvläggningsarbeten åt både privatpersoner och företag i hela Stockholmsområdet och har gjort det sedan starten. Du kan anlita oss för i stort sett allt som har med golvläggning och golvslipning att göra. Några exempel är läggning av parkett, stavparkett och furu, rivning och montering av golvsockel och golvläggning vid dörrar.


Closed for Comments